Szeretnél egy élvezetes hivatást?

Legyél Tuja Doktor®!

Csatlakozz a csapatunkhoz!

• Szívesen dolgoznál a szabadban, kertekben?
• Mellékest keresel vagy főállást változtatnál?
• Kötetlen munkaidőről álmodozol?
• Esetleg meguntad, hogy mindig más malmára hajtod a vizet?
• Lennél inkább a magad főnöke?
• Szeretnél valami olyat csinálni, ami különleges és egyedi?
• Jó lenne, ha nem kellene egyedül végig csinálnod, mindezekben komoly segítséget igényelnél?
• Részese lennél egy olyan munkaközösségnek, amely nem csak ígér, hanem tényleg elérhető közelségbe hozza céljaidat?

A pénzügyi válság ellenére növekvő a speciális kertészeti tudást feltételező szolgáltatások iránti keresletnövekedés. 
A Speciális Kertészeti Szolgáltatások az egyik leggyorsabban növekvő üzleti szegmens az USA-ban és az Európai Unióban. Az emberek folyamatosan keresik a módját, hogy megőrizzék, illetve növeljék lakókörnyezetük színvonalát, egyre inkább értéknek tekintik az otthon töltött szabadidejüket.
A kertes ház a boldogság és a nyugalom forrása, de ennek ellenkezője is lehet. A szakszerű fenntartás, hosszabb távon alacsonyabb költségeket eredményez, mintha időről időre újra kell építeni, telepíteni a kertet. Hazánkban az örökzöldek, tujasorok a kertek ékességei. Élettartamuk, tetszetősségük a gondozás színvonalán, rendszerességén és szakszerűségén múlik. Az élettani feltételek biztosítása mellett a növények folyamatos támadás alatt állnak a környezeti terhelés, a kórokozók és kártevők okán. A megbetegedés és a leromlás kockázata a korosodás előre haladtával növekszik. A kertjére igényes megrendelői közönség könnyen belátja a szolgáltatás létjogosultságát és szükségességét, amely a piaci szegmens folyamatos bővülését eredményezi.
Miért jó a munkaközösség?
Nem kell újat kitalálnod, már megtettük ezt helyetted! Nem kell a technológiát kikísérletezned, egy kipróbált technológiát használhatsz, ami egyedülálló, megítélése a minőséggel és szakértelemmel egyenlő!
Nem leszel egyedül nehézségekkel, Mi mindig támogatunk, nem csak szakmailag, hanem saját vállalkozásod építésében is! Örülünk neki, ha van szakmai előképzettséged, de ha ilyennel nem rendelkezel, nálunk megszerezheted a képzettséget és a tudást. Mi mindent megtanítunk, amire szükséged lehet! Rendszeresen felfrissítjük szakmai ismereteidet és javítunk üzleti képességeiden! Nem kell marketingesnek lenned, mégis profi megjelenésed és reklámod lehet!
Professzionális arculati csomaggal segítünk, hogy TujaDoktor® vállalkozásod gyorsan és költséghatékonyan induljon és üzemeljen!
Tagja lehetsz egy összetartó és segítőkész csapatnak, ahova jó tartozni!
Mit nyújt a TujaDoktor®? 

Az üzleti elképzelés

Az elképzelés lényege,”hogy speciális tuja- és örökzöldkultúrát népszerűsítő, és a gondozást tevőlegesen végző gondozási szolgáltatásokat magas és egységes színvonalon vehessék igénybe a megrendelők”. 
A Hálózat tevékenysége hármas területen megvalósuló:
– tuja- és örökzöldkultúrát népszerűsítő,
– szakmai,
– üzleti
A Hálózat szolgáltatásai nem generális, hanem speciális szolgáltatások. A szolgáltatások jellemzője a szakértelem és a speciális szerszámok, munkagépek alkalmazása, amelynek beszerzése és üzemeltetése nem gazdaságos magánkerti nagyságrendben.
Ha önállóan vállalkozol, végig kell járni az üzlet indítás és a szakmai építkezés rögös útját. A TujaDoktor® gyakorlati segítsége nem csak a szakmai betanításban, a folyamatos kapcsolattartásban, hanem a vállalkozási forma kialakításában, optimalizálásában, tervezésében és személyre szabásában is megvalósul.
Folyamatosan növekszik az igény az azonnal alkalmazható, folyamatosan bővülő igénykörnyezetben piacképes speciális szolgáltatásokra, melyre alkalmassá tesz Téged a rendszer.
A TujaDoktor® munkaközösség nem csak szakmai, növényvédelmi, hanem korszerű HR, marketing és eladás technikai megoldásokat is tartalmaz.
Ha idővel üzleted kiteljesedik, területeden Magad is újabb egységeket hozhatsz létre.
Jól bevált képzési rendszer
A Hálózathoz való csatlakozást követően, minden munkatársunk egy intenzív képzésben vesz részt, mely átfogóan nyújtja mindazon ismereteket, amit az egysége üzemeltetéséhez feltétlenül tudnia kell.
A képzés elméleti és gyakorlati oktatást egyaránt magába foglalja, így a szakma praktikáitól kezdve a műszaki információkon át egészen a marketing és értékesítési feladatokig széleskörűen mindent megtanítunk.
A TujaDoktor® belső kommunikációs rendszere lehetővé teszi az egységek közti szabad információáramlást és tapasztalat cserét, így mindig egy szakértői csapat dolgozik egy-egy felmerülő problémán, tehát sosem leszel egyedül.
A TujaDoktor®-ok folyamatosan tanulnak 
A TujaDoktor® értéknek tekinti a partnereivel való hosszú távú együttműködését.  Regionális üzleti találkozók és szakmai szemináriumok segítik a folyamatos munkavégzést. Folyamat-fejlesztői javaslatokkal segítünk a növekvő teljesítmény eléréséhez. Munkatársaink kérdéseire segítség szolgálatot tartunk fenn.
Csatlakozási menetrend:

Első lépés: Ismerjük meg egymás gondolatait! 

Tujadoktor elsősorban üzleti gondolatközösség. Mi nem jogokkal kereskedünk, hanem partnerkapcsolatot teremtünk, közös célokat, stratégiát, jövőt. A legfontosabb kérdés: jó lesz ez az együttműködés mindkét félnek? Ha nincs gondolat-közösség, nem fogunk tudni együtt dolgozni.


Második lépés: Ismerjük meg egymás üzleti elképzeléseit! 

Pályázóink általában jól felkészült, de különböző vállalati- munkakultúrából érkeznek. Nem csak múltjuk különböző, de a jövőképük is. Ebben a szakaszban a vállalkozásunk törekvéseiről is bővebb tájékoztatást nyújtunk.


Harmadik lépés: Jelentkezés üzleti tervvel. 

Amennyiben az üzleti felfogás kölcsönös szimpátiához vezet, segítséget nyújtunk egy üzleti terv elkészítéséhez, amely a jelenlegi kompetenciákat és az első három év üzleti építkezését is prognosztizálja. A tervkészítési folyamat a pályázónak lehetőséget biztosít az üzleti koncepció újbóli átgondolására, megértésére, döntésének érdemi megalapozására. Az elkészült tervezet mellett csatlakozási kérelmet nyújt be a tagsági jelöltségre. 


Negyedik lépés: A pályázat felülvizsgálata.

A felülvizsgálat célja, hogy megállapítsa a pályázó megalapozott, saját és a munkaközösség biztonságát garantáló, reális, teljesíthető üzleti tervvel és elhatározással rendelkezik, a Tuja Doktor® működését megértette, feltételeit képes vállalni. 


Ötödik lépés: Területlátogatás. 

A rendszergazda és a pályázó közösen bejárja a szolgáltatásba belépő új területet, elsődlegesen azzal a céllal, hogy megállapítsa a terület “eltartó képességét”, ellenőrizze a terv kivitelezhetőségét. 


Hatodik lépés: a szerződés aláírása.

A csatlakozási szerződés aláírása megalapozott, hosszútávra szóló, stratégiai, kölcsönös akaratnyilatkozat.


Hetedik lépés: Tanulóprogram indítása.

A szerződés aláírását követően személyes-, gyakorlati- és távoktatási program kezdődik.

Amennyiben továbbiakban is érdekel a TujaDoktor® által kínált üzleti lehetőség, vedd fel a kapcsolatot a munkaközösség rendszergazdájával a következő elérhetőségeken keresztül: 

Tel.: 00 36 20 433 4918
E-mail: contact@tujadoktor.hu